Корпа За Отпадоци SOFT TOUCH – GLOSS BLACK

40 литри


Димензија: 73x32cm


Материјал: Метал, Пластика


Шифра: 85717

Побарај понуда
'

Корпа За Отпадоци SOFT TOUCH – GLOSS BLACK


×