Корпа За Отпадоци SOFT TOUCH – GLOSS BLACK

60 литри


Димензија:73x32cm


Материјал: Метал, Пластика


Шифра: 85718

Побарај понуда
'

Корпа За Отпадоци SOFT TOUCH – GLOSS BLACK


×