Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Камин ТЕРМО ЕТАЖ fabbygo

Камин ТЕРМО ЕТАЖ fabbygo

Димензии: 100x50x46cm

Јачина: 22kw

Номинална моќност на вода: 17kw

Димен отвор : Централен  Ø11.8cm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Шифра: 163405