Камин Robot Lux fabbygo

Димензии: 57 x 45 x 100cm


Јачина: 13kw


Рерна


Димен отвор : Централен  Ø11.8cm


Тежина: 85kg


Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


Шифра: 88135

Побарај понуда
'

Камин Robot Lux fabbygo


×