Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Камин На Пелет fabbygo Simple 8

Камин На Пелет fabbygo Simple 8

Моќност: 2,0 – 8,0kw

Димензии (ВхШхД): 850x440x525mm

Димен отвор: Ø80mm

Потрошувачка на пелети: 0,7 – 1,9 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 8h / 22h

Капацитет на резервоар: 10кг

Површина на загревање: 40 m2

Тежина: 65кг

Степен на искористеност: 94%

Бои – boi boi boi boi