Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Камин На Пелет fabbygo Simple 12

Камин На Пелет fabbygo Simple 12

Моќност: 3,5 – 12,0kw

Димензии (ВхШхД): 1020x565x700mm

Димен отвор: Ø80mm

Потрошувачка на пелети: 0,9 – 2,7 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 7h / 22h

Капацитет на резервоар: 20кг

Површина на загревање: 60 m2

Тежина: 85кг

Степен на искористеност: 94%

Бои – boi boi boi boi