Камин На Пелет fabbygo Simple 10

Моќност: 3,0 – 10,0kw


Димензии (ВхШхД): 930x440x525mm


Димен отвор: Ø80mm


Потрошувачка на пелети: 0,7 – 2,1 kg/h


Должина на работа со полн резервоар (min / max): 7h / 18h


Капацитет на резервоар: 15кг


Површина на загревање: 50 m2


Тежина: 75кг


Степен на искористеност: 94%


Бои – boi boi boi boi

Побарај понуда
'

Камин На Пелет fabbygo Simple 10


×