Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Камин На Пелет fabbygo Exclusive 20

Камин На Пелет fabbygo Exclusive 20

Моќност: 6,0 – 20,0kw

Димензии (ВхШхД): 1050x720x610mm

Димен отвор: Ø80mm

Моќност на греење со воздух: 1,5kw

Топлотна моќ на водата: 18,5kw

Капацитет на вода: 36л

Потрошувачка на пелети: 1,4 – 4,5 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 7h / 21h

Капацитет на резервоар: 35кг

Површина на загревање: 120 m2

Тежина: 215кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 1″

Бои – boi boi boi