Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Камин На Пелет fabbygo 25kw

Камин На Пелет fabbygo 25kw

Моќност: 7,0 – 25,0kw

Димензии (ВхШхД): 1160x565x735mm

Димен отвор: Ø80mm

Моќност на греење со воздух: 2,25kw

Топлотна моќ на водата: 22,75kw

Капацитет на вода: 42л

Потрошувачка на пелети: 2,1 – 5,2 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 9h / 21h

Капацитет на резервоар: 45кг

Површина на загревање: 160 m2

Тежина: 230кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 1″

Бои – boi boi boi