Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Хидромасажна Туш Кабина ICSH 878T

Хидромасажна Туш Кабина ICSH 878T

Димензии: 90x90x220 cm

Проѕирно стакло – 4mm

Бел стаклен грб – 5mm

Сатен профил

Магнетни лајсни

Миксер

Прекинувач

Фиксен туш

Ролинг туш и црево

FM радио

Вентилациски систем

LED осветлување

Длабоко акрилно корито