Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Гарден Сет KM-6305

Гарден Сет KM-6305

Материјал: Ратан, Метал, Пластика

Димензии на стол: 65x71x85cm

Димензии на маса: 145x75x66cm

Димензии на тросед: 167x71x85cm

Шифра: 173675


Цена: 36.999 ден

Клуб Цена: 33.299 ден