Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Гарден Сет KM-6304

Гарден Сет KM-6304

Материјал: Ратан, Mетал,Пластика

Димензии на стол: 58x64x80cm

Димензии на маса: 98x55x36cm

Димензии на двосед: 121x64x80cm

Шифра: 173674


Цена: 24.999 ден

Клуб Цена: 22.499 ден