Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Гарден Сет KM-6216

Гарден Сет KM-6216

Материјал: Ратан, Mетал, Стакло

Димензии на стол: 58x62x88cm

Димензии на маса: 150x90x72cm

Шифра:173673


Цена: 30.999 ден

Клуб Цена: 27.899 ден