Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Гарден Сет KM-6208

Гарден Сет KM-6208

Материјал: Ратан, Метал, Стакло

Димензии на стол: 52x56x93cm

Димензии на маса: 150x90x72cm

Шифра: 173669


Цена: 20.999 ден

Клуб Цена: 18.899 ден