Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Гарден Сет KM-6207

Гарден Сет KM-6207

Материјал: Ратан,Метал,Стакло

Димензии на стол: 52x56x93cm

Димензии на маса: 90x90x72cm

Шифра: 173668


Цена: 15.490 ден

Клуб Цена: 13.940 ден