Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Гарден Сет KM-6204

Гарден Сет KM-6204

Материјал: Ратан, метал, стакло

Димензии на стол: 52x656x93cm

Димензии на маса: Ø90x70cm

Шифра: 173665


Цена: 17.990 ден

Клуб Цена: 16.190 ден