Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Гарден Сет Bistro

Гарден Сет Bistro

Материјал: Дрво

Димензии на маса: 60x60x75cm

Димензии на столица: 45x50x85cm

Шифра: 156333


Напишете коментар