fabbygo Сушара на расклопување STREAM

Електростатичка епоксија боја во прав


3 дела на отворање, независни еден од друг со можност за отворање на разни позиции


На расклопување и лесна за носење


4 ногарки со 16 држачи за закачалки


Квалитет со сертификат на стандард RF и од International Organization for Certification of ISO


Вакумирано пакување


25 метри жица за закачување

Побарај понуда
'

fabbygo Сушара на расклопување STREAM


×