fabbygo Сушара на расклопување JUNIOR

Електростатичка епоксија боја во прав


На расклопување и лесна за носење


Пластични додатоци против лизгање


Квалитет со сертификат на стандард RF и од international organization for certification of ISO


Вакумирано пакување


16 метри жица за закачување

Побарај понуда
'

fabbygo Сушара на расклопување JUNIOR


×