fabbygo Сушара на расклопување HANDY

Електростатичка епоксија боја во прав


На расклопување и лесна за носење


Пластични додатоци против лизгање


Квалитет со сертификат на стандард RF и од international organization for certification of ISO


Вакумирано пакување


20 метри жица за закачување


Корпа за штипки / закачалки за чорапи

Побарај понуда
'

fabbygo Сушара на расклопување HANDY


×