fabbygo Даска за пеглање DREAM

Покривка со дизајн


Квалитетен продолжувач со сертификат за сообразност стандард RF и Меѓународната организација за сертификација на ISO


Посебен дизајн за да се олесни пеглањето


Автоматско прилагодување на висина од 60 до 90 см


Целосна електростатска нерѓосувачка боја


Решетката на врвот на површината за пеглање


Димензии: 40x120cm

Побарај понуда
'

fabbygo Даска за пеглање DREAM


×