Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Smederevac MBS 3


Димензии(ВxШxД): 740xx720m570m

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 195x200x400mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 200x300x400mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 6,5 kw / 10 kw

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 81% / 85%

Издувен чад : Лево / Десно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi

0 Коментари

Smederevac MBS 7 RS


Димензии(ВxШxД): 740x820x645mm


Димензии на Ложиште (ВxШxД): 250x200x400mm


Димензии на Рерна(ВxШxД): 200x430x460mm


Јачина (Дрво): 9,5 kw


Степен на искористенос (Дрво): 85%


Издувен чад : Лево / Десно / Ø 120mm


Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


Бои – boi boi boi


0 Коментари

Smederevac MBS 9 SL


Димензии(ВxШxД): 740x945x645mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 250x200x400mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 200x490x460mm

Јачина (Дрво): 11 kw

Степен на искористенос (Дрво): 60%

Издувен чад : Лево / Десно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi

0 Коментари

Smederevac MBS 9 RS


Димензии(ВxШxД): 740x945x645mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 250x200x400mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 200x490x460mm

Јачина (Дрво ): 11 kw

Степен на искористенос (Дрво): 85%

Издувен чад : Лево/ Десно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi

 


0 Коментари

Royal 720


Димензии(ВxШxД): 850x720x600mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 175x250x400mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 270x350x470mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 8 kw / 7 kw

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 73% / 71%

Издувен чад : Централно / Позадинско / Лево / Десно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi boi

0 Коментари

Royal 900


Димензии(ВxШxД): 850x900x600mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 175x250x400mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 270x500x470mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 9 kw / 9 kw

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 60% / 62%

Издувен чад : Централно / Позадинско / Лево / Десно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi boi

0 Коментари

Trend


Димензии(ВxШxД): 858x894x420mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 260x280x367mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 205x367x325mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 7,5 kw / 8 kw

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 77% / 73%

Издувен чад : Лево / Десно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi

0 Коментари

Rocky


Димензии(ВxШxД): 850x900x600mm


Димензии на Ложиште (ВxШxД): 400x320x450mm


Димензии на Рерна(ВxШxД): 270x350x470mm


Јачина (Дрво / Јаглен): 11 kw / 12 kw


Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 81% / 80%


Издувен чад : Централно  Ø 150mm


Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


Бои – boi boi boi boi


0 Коментари

Strong


Димензии(ВxШxД): 870x904x653mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 320x250x350mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 440x300x438mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 10 kw / 7,5 kw

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 81% / 80%

Издувен чад : Централно / Позадинско / Ø 120mm / Ø 130mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi

0 Коментари

Magnum


Димензии(ВxШxД): 865x1070x660mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 270x270x350mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 270x350x470mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 11 kw / 12 kw

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 89% / 85%

Издувен чад : Централно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi boi boi

0 Коментари

Крај на страницата

Нема повеќе страници да се исполнат.