Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

MBS 10


Тип Стандард

Номинална излезна топлина 11 kW

Позиција на каминот Лево

Позиција на цевката за чад Десно

Тип на гориво Дрво / Јаглен

Димензии на чад Ø 120 mm

Степен на искористеност (дрво / јаглен) Дрво – 85%

Димензии на рерната (ШxВxД) 49 x 20 x 46 cm

Димензии на камина (ШxВxД) 20 x 25 x 40 cm

Димензии 94,5 x 85 x 64,5 cm

Боја Бела


0 Коментари

MBS AS LUX


Димензии на шпоретот (ШxВxД mm) 845x 900 x 654

Димензии за завеси (ШxВxД mm) 270х 350х470

Димензии на камина (ШxВxД mm) 270x270x350

Моќ – дрво / јаглен (kw) 8kW / 12kW

Степен на искористеност – дрво / јаглен (%) 78%

Греење капацитет 52m2

Тежина на шпоретот (кг) 155кг

Екстракција на чад

Централно Пречник на чад (mm) ø150

Гориво дрво и јаглен

Бои Бордо, Крем


0 Коментари

MBS AS


Димензии на шпоретот (ШxВxД mm) 845x 900 x 654

Димензии за завеси (ШxВxД mm) 270х 350х470

Димензии на камина (ШxВxД mm) 270x270x350

Моќ – дрво / јаглен (kw) 8kW / 12kW

Степен на искористеност – дрво / јаглен (%) 78%

Греење капацитет 52m2

Тежина на шпоретот (кг) 155кг

Екстракција на чад

Централно Пречник на чад (mm) ø150

Гориво дрво и јаглен

Боја Бордо, Крем


0 Коментари

MBS Trend


Димензии на шпоретот  (ШxВxД mm) 855X900X495

Димензии на рерната (ШxВxД mm) 205X370X325

Димензии на ложиштето (ШxВxД mm) 270X335X370

Моќ (kw) 7,5 / 8 степен на експлоатација – дрво / јаглен (%) 77/73

Греење капацитет 38m2-50m2 (дрво) 40m2-52m2(јаглен)

Tежина на шпорет (кг) 96,5кг

Десен / лев издувен гас

Дијаметар за извлекување на чад (mm) ø120

Гориво дрво и јаглен

Боја Бела, Крем


0 Коментари

MBS Magnum S


Димензии на шпоретот (ШxВxД mm) 865x1070x660

Димензии на рерната (ШxВxД mm) 270x350x470

Димензии на каминот (ШxВxД mm) 270x270x350

Моќност (kw) 11/12

Степен на искористеност – дрво / јаглен (%) 89/85

Греење капацитет 55m2-72m2 (дрво) 60m2-78m2 (јаглен)

Тежина на шпорет (кг) 205кг

Чад издувните врати / центар

Пречник на чад (mm) ø120 / ø13

Гориво дрво и јаглен

Боја Црвена, Црна, Крем, Бодра, Кафеава


0 Коментари

MBS Thermo Pellet 20kw


Димензии (ВxШxД): 1168x596x713mm

Јачина:  20 kw

Топлотна моќ на Вода: 14,2 kw

Топлотна моќ на Околина: 5,8kw

Јачина На Електричен Дел: 500 w

Волумен на Котел: 46 литри

Степен на искористенос: 92,14%

Издувен чад : Позадинско / Ø 80mm

Тип на Гориво: Пелет

Неделно Програмирање (до седум дена унапред) / Автоматско пуштање / Далечинско управување


0 Коментари

Eva


Димензии(ВxШxД): 780x605x555 mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 400x500x420 mm

Јачина: 10 kw

Степен на искористенос: 80%

Издувен чад : Централно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво

Бои – boi boi

0 Коментари

MBS Pellet


Димензии(ВxШxД):  980x560x490mm

Јачина: 6 kw / 8,5 kw / 10 kw

Снага на електричен дел: 0,5 kw

Степен на искористенос: 88 %

Издувен чад : Централно / Ø 80mm

Тип на Гориво: Pellet

Неделно Програмирање(до седум дена унапред)/Автоматско пуштање/ Далечинско управување

Бои – boi boi boi

0 Коментари

PG-1


Димензии(ВxШxД):  850x400x490mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 390x270x290mm

Јачина: 6 kw / 6 kw

Степен на искористенос: 60% / 62 %

Издувен чад : Централно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi boi boi

0 Коментари

Happy


Димензии(ВxШxД):  720x400x400mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 265x220x300mm

Јачина: 6 kw

Степен на искористенос: 82%

Издувен чад : Централно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi boi

0 Коментари

Hera


Димензии(ВxШxД):  850x400x560mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 280x290x300mm

Јачина: 7 kw

Степен на искористенос: 89%

Издувен чад : Централно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Боиboi boi boi boiboi

0 Коментари

Corner


Димензии(ВxШxД):  850x640x575mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 270x280x300mm

Јачина: 10 kw / 12 kw

Степен на искористенос: 81% / 86 %

Издувен чад : Централно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi boi

0 Коментари

Крај на страницата

Нема повеќе страници да се исполнат.