Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Хидромасажна Туш Кабина ICSH 888LT


Димензии: 90x90x212 cm

Проѕирно калено стакло – 4mm

Црн грб – 5mm

Сатен профил

Магнетни лајсни

Миксер

Прекинувач

Фиксен туш

Ролинг туш и црево

FM радио

Вентилациски систем

LED осветлување

Длабоко акрилно корито


0 Коментари

Хидромасажна Туш Кабина ICSH 878T


Димензии: 90x90x220 cm

Проѕирно стакло – 4mm

Бел стаклен грб – 5mm

Сатен профил

Магнетни лајсни

Миксер

Прекинувач

Фиксен туш

Ролинг туш и црево

FM радио

Вентилациски систем

LED осветлување

Длабоко акрилно корито


0 Коментари

Крај на страницата

Нема повеќе страници да се исполнат.