Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Котел На Пелет fabbygo 100kw


Моќност: 40,0 – 100,0kw

Димензии (ВхШхД): 1690x1800x1100mm

Димен отвор: Ø120mm

Капацитет на вода: 260л

Потрошувачка на пелети: 7,9 – 20,3 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 10h / 25h

Капацитет на резервоар: 205кг

Површина на загревање: 900 m2

Тежина: 812кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 6/4″

Бои – boi


0 Коментари

Котел На Пелет fabbygo 70kw


Моќност: 32,0 – 70,0kw

Димензии (ВхШхД): 1530x1310x1020mm

Димен отвор: Ø120mm

Капацитет на вода: 200л

Потрошувачка на пелети: 7,8 – 14,2 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 14h / 26h

Капацитет на резервоар: 205кг

Површина на загревање: 600 m2

Тежина: 705кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 5/4″

Бои – boi


0 Коментари

Котел На Пелет fabbygo 50kw


Моќност: 32,0 – 50,0kw

Димензии (ВхШхД): 1390x1265x1020mm

Димен отвор: Ø120mm

Капацитет на вода: 150л

Потрошувачка на пелети: 6,8 – 10,7 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 15h / 25h

Капацитет на резервоар: 170кг

Површина на загревање: 500 m2

Тежина: 560кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 5/4″

Бои – boi


0 Коментари

Котел На Пелет fabbygo 35kw


Моќност: 12,0 – 35,0kw

Димензии (ВхШхД): 1390x1160x850mm

Димен отвор: Ø80mm

Капацитет на вода: 95л

Потрошувачка на пелети: 2,9 – 7,1 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 19h / 44h

Капацитет на резервоар: 130кг

Површина на загревање: 300 m2

Тежина: 435кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 5/4″

Бои – boi


0 Коментари

Камин На Пелет fabbygo 25kw


Моќност: 7,0 – 25,0kw

Димензии (ВхШхД): 1160x565x735mm

Димен отвор: Ø80mm

Моќност на греење со воздух: 2,25kw

Топлотна моќ на водата: 22,75kw

Капацитет на вода: 42л

Потрошувачка на пелети: 2,1 – 5,2 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 9h / 21h

Капацитет на резервоар: 45кг

Површина на загревање: 160 m2

Тежина: 230кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 1″

Бои – boi boi boi


0 Коментари

Камин На Пелет fabbygo Exclusive 20


Моќност: 6,0 – 20,0kw

Димензии (ВхШхД): 1050x720x610mm

Димен отвор: Ø80mm

Моќност на греење со воздух: 1,5kw

Топлотна моќ на водата: 18,5kw

Капацитет на вода: 36л

Потрошувачка на пелети: 1,4 – 4,5 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 7h / 21h

Капацитет на резервоар: 35кг

Површина на загревање: 120 m2

Тежина: 215кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 1″

Бои – boi boi boi


0 Коментари

Камин На Пелет fabbygo Simple 12


Моќност: 3,5 – 12,0kw

Димензии (ВхШхД): 1020x565x700mm

Димен отвор: Ø80mm

Потрошувачка на пелети: 0,9 – 2,7 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 7h / 22h

Капацитет на резервоар: 20кг

Површина на загревање: 60 m2

Тежина: 85кг

Степен на искористеност: 94%

Бои – boi boi boi boi


0 Коментари

Камин На Пелет fabbygo Simple 10


Моќност: 3,0 – 10,0kw

Димензии (ВхШхД): 930x440x525mm

Димен отвор: Ø80mm

Потрошувачка на пелети: 0,7 – 2,1 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 7h / 18h

Капацитет на резервоар: 15кг

Површина на загревање: 50 m2

Тежина: 75кг

Степен на искористеност: 94%

Бои – boi boi boi boi


0 Коментари

Камин На Пелет fabbygo Simple 8


Моќност: 2,0 – 8,0kw

Димензии (ВхШхД): 850x440x525mm

Димен отвор: Ø80mm

Потрошувачка на пелети: 0,7 – 1,9 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 8h / 22h

Капацитет на резервоар: 10кг

Површина на загревање: 40 m2

Тежина: 65кг

Степен на искористеност: 94%

Бои – boi boi boi boi


0 Коментари

Крај на страницата

Нема повеќе страници да се исполнат.