Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Сушара fabbygo Four


Електростатичка епоксија боја во прав

Пластични додатоци против лизгање

Квалитет со сертификат на стандард RF и од international organization for certification of ISO

40 метри жица за закачување

Сертификат од меѓународната организацијаза ISO стандарди

Шифра: 173888


Цена: 1.390 ден

Клуб Цена: 1.250 ден


0 Коментари

Даска за пеглање Iris


Покривка со дизајн

Автоматско прилагодување на висина од 60 до 90 см

Целосно електростатско нерѓосувачка боја

Решетката на врвот на површината за пеглање

Сертификат од меѓународната организацијаза ISO стандарди

Шифра: 173890


Цена: 1.890 ден

Клуб Цена: 1.700 ден


0 Коментари

Даска за пеглање First


Покривка со дизајн

Автоматско прилагодување на висина од 60 до 90 см

Целосно електростатско нерѓосувачка боја

Решетката на врвот на површината за пеглање

Сертификат од меѓународната организацијаза ISO стандарди

Шифра: 173889


Цена: 2.290 ден

Клуб Цена: 2.060 ден


0 Коментари

Даска за пеглање Art


Покривка со дизајн

Автоматско прилагодување на висина од 60 до 90 см

Целосно електростатско нерѓосувачка боја

Решетката на врвот на површината за пеглање

Сертификат од меѓународната организацијаза ISO стандарди

Шифра: 173891


Цена: 1.390 ден

Клуб Цена: 1.250 ден


0 Коментари

Даска за пеглање Print


Покривка со дизајн

Автоматско прилагодување на висина од 60 до 90 см

Целосно електростатско нерѓосувачка боја

Решетката на врвот на површината за пеглање

Сертификат од меѓународната организацијаза ISO стандарди

Шифра: 173893


Цена: 790 ден

Клуб Цена: 710 ден


0 Коментари

Даска за пеглање Freya


Покривка со дизајн

Автоматско прилагодување на висина од 60 до 90 см

Целосно електростатско нерѓосувачка боја

Решетката на врвот на површината за пеглање

Сертификат од меѓународната организацијаза ISO стандарди

Шифра: 173892


Цена: 1.190 ден

Клуб Цена: 1.070 ден


0 Коментари

Крај на страницата

Нема повеќе страници да се исполнат.